Take a fresh look at your lifestyle.

Zatvorite prozore – počinje tretiranje komaraca

Služba za dezinfekciju, dezinsekciju i deratizaciju Veterinarskog zavoda Križevci će na zahtjev Grada i prema Operativnom planu u ponedjeljak 13. i utorak 14. lipnja provoditi tretman dezinsekcije komaraca toplim zamagljivanjem s vozila u pokretu. dezinsekcija će se provoditi u ranim jutarnjim satima, od 3:30 do 5:30 i to u ponedjeljak u južnom dijelu grada, a utorak u sjevernom dijelu grada.

Mole građane za razumijevanje zbog buke koju će pri radu proizvoditi termalni zamagljivač, a za vrijeme tretmana treba zatvoriti prozore. Posebno upozoravaju osobe s problemima dišnog sustava i alergičare da ne izlaze dok se ne slegnu čestice i nestane “magla”. Upozorenje vrijedi i za pčelare na području grada koji trebaju košnice držati zatvorenima za vrijeme trajanja postupka zamagljivanja i najmanje 3 sata po završetku tretmana.
U slučaju kiše ili vjetra, zamagljivanje će se provesti sljedeći radni dan u isto vrijeme.

Ulice kojima će se kretati vozilo DDD službe:

1 komentar
  1. Matija piše:

    Gornji dio Pušće na bregu koji vodi ulica pod 180 stupnjeva prema radničkom dolu s lijeve strane nisu došli špricat protiv komaraca pa vas molim da obavijestite nadležne službe da naprave posao kak treba a ne da nas preskaču… Molim vas da ispravite i da napravite posao kako treba !!! Hvala lp

Komentari su zatvoreni.