Take a fresh look at your lifestyle.

(VIDEO) Križevački ‘kids from the sky’ izbacili novi singl “Film”

Marljivi križevački elektro-pop dvojac “kids from the sky” objavio je prošli petak novi singl s videospotom “Film”, u izdanju Aquarius Records. Glazbu, aranžmane i tekst potpisuje osnivač sastava i kantautor Teo Golub, a za mastering je bio zadužen Dragutin Smokrović Smokva. Drugi član sastava je križevački perkusionist Robin Petić.

– “Film” je pjesma nostalgično-ljetnog vibea koja vraća u djetinjstvo, u dane kad se sve činilo ljepšim i jednostavnijim. Ljetna nostalgija je zanimljiv osjećaj, pomalo oksimoronski, a upravo to ova pjesma ima, istaknuli su “kidsi”, napomenuvši da su u videospot uvrstili snimke njihovih nekoliko nastupa i na taj ga način posvetili svima koji im pružaju podršku na koncertima.

Dosadašnja je 2022. godina “kidsima” bila vrlo aktivna – nastupali su u zagrebačkom Klubu Močvara, križevačkom Klubu kulture i gostovali na radijskim postajama, objavili su singl “Sjaj” te osvojili međunarodnu nagradu Muzzik Video Awards MVA 2K21 za “Prolaznu stvar” kao najbolji videospot novog izvođača.

Svoju glazbenu produkciju realiziraju u križevačkom Melon Music Studiju u vlasništvu Tea Goluba, pa su još početkom godine krenuli sa snimanjem obrada u vlastitom serijalu RedRoom Sessions. Križevačka publika moći će ih poslušati na svirci uoči subotnje projekcije 5. Robin ljetnog kina 23. srpnja na Nemčićevom trgu.

Komentari su zatvoreni.