Take a fresh look at your lifestyle.

Nogomet – Druga pobjeda Križevčana u prvenstvu, u srijedu pretkolo kupa s Dubravom Tim Kabel

Nogometaši Radnika Križevci pobijedili su u subotu na Gradskom stadionu pred 150 gledatelja momčad Varteksa iz Varaždina 1:0 u 2. kolu 3. NL Sjever volejom Mihaela Mladena u 49. minuti. Križevčani su, uz Viroviticu, jedini ostvarili dvije pobjede na početku prvenstva, a u sljedećem kolu gostuju u Svetom Martinu na Muri kod Poleta.

Prethodno ih očekuje iskušenje u pretkolu kupa s Dubravom Tim Kabel. Utakmica je na rasporedu u srijedu, 31. kolovoza, u 16.30 na Gradskom stadionu gdje se kraju privode radovi na uređenju nadstrešnice i klupskih prostorija nogometnog kluba.

“Leteći Zagorec” i jedan od ponajboljih Radnikovaca, Goran Dlesk, nije u subotu, nažalost, nastupio za Križevčane zbog ozljede gležnja, ali vjeruje da će biti spreman za srijedu i utakmicu pretkola kupa s Dubravom Tim Kabel, trenutačno četvrtoplasiranom momčadi u drugom hrvatskom nogometnom razredu.

Dlesk je, inače, hrvatski socca reprezentativac i nastupit će za Hrvatsku na predstojećem svjetskom socca prvenstvu u malom nogometu u Budimpešti od 10. do 18. rujna. Izbornik reprezentacije je Željko Ostrman, a Hrvatska je u skupini s Grčkom, Španjolskom, Čileom i Iranom.

Komentari su zatvoreni.