Take a fresh look at your lifestyle.

Velika pobjeda KTC-a

Rukometaši KTC-a ostvarili su večeras iznimno vrijednu pobjedu nad Osijekom 31:19 (15:9) u 6. kolu Paket24 Premijer lige. Križevčani su prikazali dojmljivu izvedbu pred 300 raspoloženih gledatelja koji su uživali u dominantnoj partiji svojih ljubimaca u ogledu s tradiconalno neugodnim Osijekom koji je u dosadašnjem tijeku prvenstva ostvario dvije pobjede na gostovanjima u Bjelovaru i Kutini. KTC je ostvario treću domaću pobjedu, nakon Trogira i Moslavine, a u sljedećem kolu gostuje u Bjelovaru.

Večeras su svi bili odlični, a vratar Marin Šutalo pravi poticaj za suigrače s brojnim obranama, ukupno 11, a obranio je u 20. minuti sedmerac Zrnu kod rezultata 8:4 i još jednom je “prestrašio” istog igrača kada je u 41. minuti u pokušaju loba iz sedmerca pogodio gredu. Momčad trenera Sokača imala je na poluvremenu 6 pogodaka razlike, a u nastavku utakmice odigrala je u istom ritmu i, naposljetku, “ispratila” goste u Osijek s 12 pogodaka viška. Vodili su triput i 13 pogodaka prednosti. Jakov Dujmović bio je i ovaj puta prvi strijelac KTC-a, Ostarčević s 40 na leđima standardno jak u obrani i pridodao je i tri pogotka, bilo je vidljivo koliko znači i povratak nakon ozljede Tonija Ezgete, još neoporavljeni Matija Perajica stopostotann u izvođenju sedmeraca, odlični i Maričić, Tandara i Jurakić. Ma, nije bilo slabe karike. Bio je to pravi KTC-e, a bili su, bogami, i pravi navijači. Bit će ih, sasvim sigurno, i više u križevačkom sportskom domu, a osobito za dva tjedna kada u Križevce dolaze najbolji i najjači, prvaci Hrvatske-PPD Zagreb.

KTC: Šutalo(obrane 10 + 1) , Marković 1, Vinković, Ostarčević 3, Harča 2, Dujmović 6, Perajica 3 (3), Jurakić 4, Prezelj (5 obrana), Maričić 3, Ezgeta 5, Tandara 3, Masnec, Celovec. Mršić 1. TRENER: Dalibor Sokač.

OSIJEK: Vujović (5 obrana), Mandarić, Purić 2, Zrno 4 (1), Čičak 1, Ninaj 3, Medić (2 obrane), F. Carević 2, Mrvaljević, A. Carević, Vašarević 2 (1), Lukac 1, Radović 2, Dominić, Dizdar 1, Begović 1. TRENER: Damir Eklić. SEDMERCI: KTC 3 (3), Osijek 2 (4). ISKLJUČENJA: KTC 2 minute (Marković), Osijek 8 minuta (Purić, Zrno, Mrvaljević, Dizdar).

IGRAČ UTAKMICE: Marin Šutalo. Sudili su Duspara i Rogić iz Velike Gorice. Delegat je bio Dean Prpić iz Zagreba, zapisničar Srećko Rešetar, mjerilac vremena Darko Pukec.

Komentari su zatvoreni.