Take a fresh look at your lifestyle.

Izgubio se pa zabunom ulazio u tuđa dvorišta

4.444

Nisu utvrđeni elementi kaznenih djela protiv imovine niti druge kažnjive radnje, odgovorila je upravo Policijska uprava koprivničko-križevačka na upit portala Križevci.info, nakon što nam se obratilo više sugrađana s pričom o provalama u dvorišta, automobile i kuće u gornjem gradu. Prema njihovim riječima, sve se događalo u noći 29. siječnja, a o noćnim akcijama po gornjogradskim dvorištima razvila se i rasprava na društvenim mrežama. Javili su se građani koji tvrde da su vidjeli nepoznate ljude kako preskaču ograde, upadaju u kuće, otvaraju frižidere i iz njih odnose stvari.

Policijski službenici Policijske postaje Križevci potvrdili su nam da su izašli na teren nakon dojave 29. siječnja oko 1:30 da nepoznata muška osoba ulazi u tuđa dvorišta. Vrlo brzo, za manje od jednog sata, pronašli su muškarca koji je, kaže policija, bio sam.

U Ulici Helenski put zatečen je 27-godišnji strani državljanin s prijavljenim boravištem na području Zagrebačke županije, a koji je privremeno smješten u Križevcima kao zaposlenik građevinske tvrtke. Obilaskom ulica nisu zatečene druge osobe, a 27-godišnjak je bio sam te nije znao pronaći kuću u kojoj je bio smješten, zbog čega je zabunom ulazio u tuđa dvorišta”, odgovaraju iz Policijske uprave koprivničko-križevačke. Dodaju da nisu utvrđeni elementi kaznenih djela protiv imovine, kao niti druge kažnjive radnje.

Komentari su zatvoreni.