Take a fresh look at your lifestyle.

U kinu kontroverzni Papin egzorcist inspiriran stvarnim slučajevima

700

U petak u 20 sati na rasporedu Kina Križevci je horor triler Papin egzorcist koji je već uzburkao crkvene krugove, ali i zaintrigirao publiku diljem svijeta. Oskarovac Russell Crowe u svojoj prvoj horor ulozi igra oca Gabrielea Amortha – nekonvencionalnog, buntovničkog egzorcista Rimske biskupije i Vatikana. Film je inspiriran memoarima Amortha o stvarnim slučajevima egzorcizma u kojima je zabilježio jeziva opsjedanja. Dok nastoji izbaciti jedan od najnepopustljivijih demonskih posjeda u svojoj legendarnoj karijeri, Amorth otkriva istinu iza stoljećima zakopane tajne te, unatoč upozorenjima koje dobiva iz Vatikana, na vidjelo donosi još veću zavjeru. Papu glumi Franco Nero.

U subotu u 17 sati prikazuje se znanstveno-fantastični film za djecu Kapetanica Nova. Petnaestogodišnjak Nas u šumi naiđe na srušenu letjelicu čiji su putnici 12-godišnja djevojčica Nova i njezin brbljavi robot ADD. Nova je znanstvenica iz budućnosti, a vratila se u prošlost kako bi spriječila klimatsku katastrofu. No misiju joj otežava činjenica da ju je putovanje kroz vrijeme pomladilo, a djevojčice nitko ne shvaća ozbiljno. Dvoje novih prijatelja jedino rješenje problema vide u otmici milijunaša koji planira bušiti na Sjevernom polu. Ipak, postoje i oni koji ih žele zaustaviti. Hoće li Nova i Nas uspjeti spasiti planet? ULAZ NA PROJEKCIJU JE BESPLATAN!

Avanturistički francuski film Tri mušketira: D’ Artagnan prikazuje se u subotu od 20 sati u Nevjerojatna, herojska priča, govori o mladiću po imenu dArtagnan koji od kuće odlazi u Pariz, nadajući se da će postati mušketir garde. Unatoč neuspješnoj regrutaciji, on ipak postaje dio trojice najdojmljivijih mušketira – Athosa, Aramisa i Portosa – i ubrzo se uklopi u njihov način života. U kraljevstvu podijeljenom vjerskim ratovima i pod prijetnjom britanske invazije, šačica muškaraca i žena ukrstit će mačeve i vezati svoju sudbinu za sudbinu Francuske.

U nedjelju od 16 sati prikazuje se Super Mario Bros, novi crtić iz Nintenda i Illuminationa inspiriran svijetom iz popularne igrice. Film su producirali osnivač i izvršni direktor Illuminationa Chris Meledandri i Shigeru Miyamoto iz Nintenda. Trailer nam pokazuje izgled Maria, Bowsera, Toada, Luigija i Kameka zajedno sa vojskom Koopa i Dry Bonesa. Tu su i ljuti pingvini koje smo redovno sretali u Super Mario video igricama, a mogu se čuti i neki likovi kako govore po prvi puta. S obzirom koliko veliku bazu obožavatelja Super Mario ima, usudili bi se reći i najveću u svijetu video igara budući da su generacije odrastale uz njega, Super Mario Bros. Film će nedvojbeno biti jedan od najvećih hitova 2023. godine. Kraljevstvo gljiva, stižemo!

Komentari su zatvoreni.