Take a fresh look at your lifestyle.

KTC uoči uzvrata u Buzetu

518

Uzvratna utakmica kvalifikacija za popunu Paket24 Premijer lige igra se u subotu u 19 sati u Buzetu. Križevčani su u prvoj utakmici ostvarili visoku prednost od 11 pogodaka i ne bi trebali imati odviše problema u očuvanju zalihe. No, ne zavaravaju se da će biti lako. Trener Dalibor Sokač naglašava da idu u Buzet kao da je u prvoj utakmici bilo 0:0.

Idemo odigrati muški obranu i potvrditi igru kao u Križevcima. Ozbiljno shvaćamo uzvratnu utakmicu i ne smije biti nikakve dvojbe za potvrdu premijerligaškog statusa čime bi zaključili uspješnu premijernu sezonu u najvišem razredu hrvatskog rukometa“, rekao je Sokač. Robert Marković je istog stava.

Postavit ćemo se kao da nemamo nikakvu prednost i da ne bi bilo nikakvog opuštanja. Fokus će biti na dobroj i čvrstoj obrani kako smo odigrali u prvoj utakmici te tako stvorili tu veću prednost zbog koje, nadam se, ne bi trebalo biti problema za ostanak u premijeligaškom društvu“, rekao je Robert “Air” Marković. Suci utakmice u Buzetu su Gubica i Milošević.

Komentari su zatvoreni.