Take a fresh look at your lifestyle.

KUB-ovci sudjelovali na rekreativnom maratonu „Granfondo Dubrava 2023“

1.019

U nedjelju, 9. srpnja 2023. održan je rekreativni maraton „Granfondo Dubrava 2023“, na kojem su sudjelovali i članovi Križevačke udruge biciklista (KUB) Krunoslav Blagaj i Davor Brlek. Blagaj je kao član BK Maraton Beciklin zauzeo 33. mjesto, odnosno 8. mjesto u dobnoj kategoriji, dok je Brlek na 59. kilometru naletio na kamen i guma nije izdržala te je morao odustati od utrke.

Blagaj je zadovoljan postignutim rezultatom u utrci održanoj u teškim vremenskim uvjetima gdje nije bilo mjesta odmoru. Brlek je prije nezgode i odustajanja bio u sjajnoj poziciji jer je do tog trenutka vozio s prvom skupinom, obavijestili su iz Križevačke udruge biciklista.

„Granfondo Dubrava“ vozi se na području Zagrebačke, Bjelovarsko-Bilogorske i Sisačko-Moslavačke županije po blago brdovitoj stazi. Riječ je o jednoj utrci dugoj 108 km sa 950 n/m elevacije. Organizator utrke je Bicikistički klub RODA, a pokrovitelj Općina Dubrava. Prva tri mjesta osvojili su slovenski biciklisti iz KK Bled (1. Matej Drinovec) te Team Granfondo Slovenija (2. Gregor Sikošek, 3. Mario Sajko).

Komentari su zatvoreni.