Take a fresh look at your lifestyle.

Agadmator pokrenuo online školu šaha dostupnu na mobitelima

1.478

Jedan od najpoznatijih svjetskih YouTubera šahista, Križevčanin Antonio “Agadmator” Radić, pokrenuo je online školu šaha na globalnoj mobilnoj platformi MprooV. Riječ je o mobilnoj aplikaciji za samousavršavanje iz temelja, kako navode, revolucionarnim pristupom koji korisniku daje vještine i motivaciju potrebne za uspjeh putem personaliziranih akcijskih planova, igrifikacije i sadržaja koji su pripremili stručnjaci.

Agadmatorova škola šaha sveobuhvatan je i djelotvoran način za poboljšavanje vlastite šahovske igre bez obzira na kojoj je razini korisnik, kroz zbirku najboljih dostupnih resursa osmišljenih pomoći mu postati bolji u šahu, u rasponu od taktike do specifičnog majstorstva figura ili čak inspiracije. Korisnik može osvajati bodove, nagrade, podijeliti statistike i uspinjati se ljestvicom najuspješnijih.

– Tijekom protekle dvije godine nešto smo stvarali, nadamo se nešto lijepo. Novi pristup učenju šaha! Probajte i javite nam što mislite, ističe Agadmator u javnom pozivu svim zainteresiranima da isprobaju njegovu online školu šaha, za koju je sadržaj pripremao u suradnji s još jednim križevačkim šahistom, Goranom Martićem.

Svi korisnici dobivaju 14-dnevnu besplatnu probnu verziju MprooV Premium verzije kada se pridruže školi. Nakon besplatnog probnog razdoblja, korisnici mogu odabrati plaćanje 3,99 američkih dolara mjesečno po školi kako bi nastavili s Premiumom ili se vratili na besplatnu verziju MprooV-a. Premium verzija pruža personaliziranije iskustvo, pristup svim sadržajima škole i podržava daljnji rad autora škole.

Komentari su zatvoreni.