Take a fresh look at your lifestyle.

Razmjena srednjoškolskih udžbenika, odjeće i igračaka uskoro u knjižnici

850

Uoči početka nove školske godine Gradska knjižnica “Franjo Marković”, u želji da pomogne roditeljima i olakša im nabavku sve potrebne opreme, pokreće Dječji buvljak 28. i 29. kolovoza u svom dvorištu u atriju knjižnice. Ideja je da se ondje razmjenjuju srednjoškolski udžbenici, dječje knjige, odjeća i oprema te igračke.

Ovo je prilika da pregledate svoje police i oslobodite ih stvari koje vam više ne trebaju, a netko drugi ih baš treba. Ponudite svoje nepotrebno za tuđe što vam je potrebno. A možda samo posjedujete predmete koji su očuvani, ali ih je šteta baciti te ih želite nekome pokloniti? Rezervirajte svoje mjesto na vrijeme, poklonite, razmijenite, družite se i učinite dobro sebi i drugima, poručuju knjižničari.

Razmjena ima i humanitarni karakter jer će se svi predmeti koji ostanu nakon dvodnevne razmjene pokloniti Paviljonu za djecu “Sv. Marko Križevčanin”. Knjižnica kao organizator nudi prostor, stolove i štandove, dok sudionici razmjene odgovaraju za donijete stvari. Mjesto štanda rezervira se javljanjem na: gkfm.ozo@gmail.com ili na broj telefona: 048 682-646

Komentari su zatvoreni.