Take a fresh look at your lifestyle.

Zatvara se važna prometnica u Križevcima

7.834

U ponedjeljak 13. svibnja za sav promet se zatvara državna cesta DC41 u Ulici Petra Zrinskog u Križevcima zbog izvođenja radova na rekonstrukciji kanalizacijskog sustava u sklopu projekta aglomeracije, obavještava izvođač radova tvrtka Radnik. Promet od semafora kod nebodera do semafora na križanju s Gundulićevom i Koprivničkom ulicom bit će zabranjen do 5. lipnja, no unutar gradilišta će se omogućiti prometovanje hitnim službama, vozilima javnog prijevoza dostavnim vozilima i stanarima. Za sve druge obavezan je obilazni pravac kroz Gundulićevu u Tomislavovu ulicu.

3 komentara
  1. Nitro Biber piše:

    Slažem se sa Tanjom a sa nama se slaže pola Križevaca!!Gdje su te diplome nadzornih “inžinjera”? Kopije su u Banja Luci ili u Prnjavoru?
    Gundulićeva nula bodova.Radnik,kao donator hadezea,prolazi na natječaju ali samo u Hrvatskoj.Posao,traljavost i nemar im je na razini Albanije i Rumunjske u 19.stoljeću.Ćup ide na vodu dok se ne razbije,tako da,gospodštino,komplet ćupova čeka svoj red.

  2. Tanja piše:

    Šta ste napravili iz te Gundulićeve ulice, to više nije normalno, tko je uopće dozvolio da se teretna vozila,teška i široka tuda orolaze stalno , cesta je preuska za njih, te da bi se mimoišli prelaze preko rezola, kuće se tresu, i bez obzira na radove u ul Zrinskog stakno našom ulicom voze autobusi i trtetna vozila, užas za živjet, to samo pametnjakovići mogu dozvolit,molim da se nešto poduzme

    1. Željko piše:

      Nakon rekonstrukcije ul.P.Zrinskog, ponovno će morati rekonstruirati kolnik Gundulićeve ulice čija je prvotna “rekonstrukcija” oličenje šlamperaja izvođača koji je taj posao dobio na natječaju.

Komentari su zatvoreni.