Take a fresh look at your lifestyle.

U petak na krovnoj terasi Kozmološkog centra tribina kazalištarca Josipa Martinčića

634

Na krovnoj terasi Kozmološkog centra u Križevcima održat će se tribina pod nazivom „Svijet kao pozornica: Osvrt jednog kazalištarca” na kojoj će gostujući predavač biti član križevačke udruge P.O.I.N.T. Josip Martinčić. Pri završetku doktorskoga studija rođeni Križevčanin s višegodišnjom adresom u Velikoj Britaniji osvrnut će se na vlastito iskustvo studiranja kazališta na fakultetima u Engleskoj.

O držanju seminara brucošima kao asistent, poziciji predavača na kolegijima, dolasku na novi fakultet, predstavljanju svih postdiplomskih studenata na fakultetu, početku istraživanja, pisanju doktorske disertacije od sto tisuća riječi, Exeteru, Londonu, Kaliforniji i Indiji – saznajte kako je raditi s mladim glumcima i istovremeno se usavršavati kao glumac, redatelj i dramski pedagog. Tribina počinje u petak, 17. svibnja 2024. u 20 sati, a ulazak je slobodan.

Culture Shock Festival, kulturno-obrazovni projekt koji Križevčanima već dvadeset godina nudi svirke, predstave, rasprave, izložbe, zanimljive mogućnosti neformalnog obrazovanja i kulturnog aktivizma organizira udruga P.O.I.N.T. Ove godine prijatelji festivala su Umjetnički paviljon u Zagrebu, Udruga K.V.A.R.K. i POU Križevci, a financijski ga podržavaju Grad Križevci, Koprivničko-križevačka županija i Ministarstvo kulture i medija.

Komentari su zatvoreni.