Take a fresh look at your lifestyle.

Ivica Kostelić: „Nadam se da će križevačka publika uživati u filmu!”

939

Točno šest mjeseci nakon premijere dokumentarnog filma „Transat” održane u CineStaru u zagrebačkom Branimir centru, i križevačka publika ima priliku pogledati prvi samostalni film proslavljenog hrvatskog olimpijca Ivice Kostelića! U sklopu 20. Culture Shock Festivala besplatna projekcija će se održati u Kinu Križevci u srijedu, 29. svibnja 2024. s početkom u 20 sati, a ulaznice je potrebno rezervirati online.

„Transat Jacques Vabre” najveća je transatlantska regata za dvojce. Održava se svake dvije godine i rezervirana je za elitne jedriličare i vrhunske amatere u četiri klase oceanskog jedrenja. Skijaška legenda Ivica Kostelić, nakon povlačenja iz profesionalnog skijanja 2017. godine, posvetio se oceanskom jedrenju na jedrilici u Klasi 40.

Film prati njegove avanture na ultradugoj regati koju je odjedrio sa svojim suskiperom, Francuzom Callisteom Antoineom 2021. godine. Film je Ivičin drugi autorski rad, nakon „Skiing The Fire Ring”, a radi se o jedinstvenom uvidu u život na natjecateljskoj jedrilici simboličnog naziva „Croatia Full of Life“ u jednoj od najzahtjevnijih regata na svijetu!

Autor i redatelj filma je Ivica Kostelić, snimatelji su Ivica Kostelić, Calliste Antoine, Miroslav Zadravec, Šimun Šitum, Marko Andrijašević i Saša Drobac, producent je Fran Juraj Prižmić iz Menorah film, a postprodukcija je obavljena u Red Studio.

Komentari su zatvoreni.