Take a fresh look at your lifestyle.

Poziv mladima na završnu konferenciju projekta Grad po mjeri mladih

417

Grad Križevci poziva mlade sugrađane od 15 do 30 godina na završnu konferenciju projekta “Grad po mjeri mladih” u Klub kulture u srijedu, 29. svibnja u 12 sati. Sudjelovanje je potrebno prijaviti na poveznici https://forms.gle/spFy1xbBejL8ubKq5

Sudionici će dobiti Youthpass potvrdu i ručak, najavljuju gradske službe u pozivu. U sklopu završne konferencije predstavit će se rezultati projekta i program za mlade za sljedeće četiri godine. U panel raspravi sudjelovat će direktor K.V.A.R.K.-a Saša Lončarić, mentor za EGL projekt u Agenciji za mobilnost i programe Europske unije te dugogodišnji aktivist u sektoru mladih Hrvoje Kovač, gradonačelnik Mario Rajn te predstavnik Savjeta mladih Grada Križevaca. Moderatorica će biti Sara Sušanj, potpredsjednica Mreže mladih RH i stručna suradnica u Udruzi Delta iz Rijeke.
Nakon panel rasprave, slijedi radionica za mlade na temu participacije mladih u superizbornoj godini, vodit će je Lucija Dumančić Jovanović, koordinatorica edukacijskih programa u Udruzi Gong. Mladi će moći saznati sve o tome koga se i kako bira na parlamentarnim, euro-parlamentarnim i predsjedničkim izborima, koje su ovlasti parlamenta, Europskog parlamenta i predsjednika RH te zašto je važno izaći na izbore.

Komentari su zatvoreni.