Take a fresh look at your lifestyle.

Za projekte udruga iz područja poljoprivrede i ruralnog razvoja Županija osigurala 45 tisuća eura

348

Županija je s predstavnicima udruga jučer potpisala ugovore u okviru Javnog natječaja za financiranje programa i projekata udruga za djelatnosti gospodarstva, poljoprivrede i ruralnog razvoja za 2024. godinu. Na temelju provedenog natječaja dodijeljeno je 44.540 eura za potrebe 29 udruga s područja Koprivničko-križevačke županije koje su prijavile 47 projekata.

Župan Darko Koren uputio je čestitke predstavnicima udruga, izrazivši zadovoljstvo što su, u odnosu na prošlu godinu, povećana sredstva, kao i broj prijavljenih udruga i njihovih programa. Sredstva su povećana za 17 tisuća eura, a financira se i osam udruga te 13 programa više u odnosu na godinu prije.

“Drago nam je da možemo pomoći i ovo pokazuje da cijenimo sve ono što kroz udruge radite za naše društvo. Od 2016. do sada osigurali smo više od 300 tisuća eura za programe i projekte koje ste prijavljivali, vjerujem da ćete uspješno realizirati sve ono što ste zamislili, a Županija će vam i dalje biti na usluzi“, poručio je župan Koren i poželio uspjeh u daljnjem radu.

Komentari su zatvoreni.