Take a fresh look at your lifestyle.

Krajem kolovoza premijerno izdanje Križevci Blues Festivala

0 659

Atrij Gradske knjižnice “Franjo Marković” Križevci bit će mjesto održavanja prvog izdanja Križevci Blues Festivala. Zadnja dva dana kolovoza na festivalu će nastupiti glazbenici i bendovi koji predstavljaju samu kremu hrvatske blues scene, ali i oni kojima mnogi ugledni blues stručnjaci predviđaju blistavu glazbenu budućnost.

Dva bluesom ispunjena dana počinju u petak, 30. kolovoza u 19:30 sati otvorenjem izložbe fotografija „Čarolija bluesa“ i predstavljanjem knjige „Zamrznuta glazba“ (Ex libris) uglednog hrvatskog glazbenog kritičara, novinara, fotografa i autora Davora Hrvoja. Nakon predstavljanja, u 20:00 sati kreće koncertni program u kojem će nastupiti Odin S & Westsiders, Harpoon Blues Band i Sunnysiders.

Drugog dana, u subotu, 31. kolovoza od 20:00 sati nastupaju: Bok Blues, Small House Brown dok je čast da zatvori premijerno izdanje Križevci Blues Festivala pripala Tomislavu Golubanu. Ulazak na festival je slobodan, a više informacija može se pronaći na službenim stranicama festivala blues.krizevci.hr. Organizator Križevci Blues Festivala je Grad Križevci.

Komentiraj

Tvoja e-mail adresa neće se nigdje vidjeti javno