Take a fresh look at your lifestyle.

Motoristi djeci ‘dopeljali’ i pisanice

866

Članovi križevačkog Moto kluba Crusaders ponovno su se istaknuli kao darežljivi momci. Nakon što su pred Božić križevačkim mališanima kao motomrazovi dijelili bombone, danas su na središnjem gradskom trgu u Križevcima iz svojih motorističkih bisaga davali prigodne uskrsne darove.

Križevačkoj braći po bikeu tom prigodom pridružile su se i kolege iz koprivničkog motokluba pa su svi zajedno iz cestovnih krstarica djecu nadarivali pisanicama, bombonima i čokoladnim jajima. Prvi čovjek Crusadersa Ivan Šunić još je ranije rekao da članovi možda neće stići obući se u kostime uskrsnih zečeva, no to nije umanjilo dječju radost i znatiželju za ukusnim darovima i atraktivnim motorima na koje su poželjeli sjesti i cure i dečki.

Djeca su se zabavila i u gradskom parku, gdje su na poziv križevačke Turističke zajednice tražila u travi posijane pisanice. Motoristi su djeci poklonili ukupno 120 pisanica, oko 15 kilograma čokoladnih jaja i zečeka, namirnice koje je omogućila zagrebačka tvrtka Asta, dok su motoriste počastili pizzeria Mrak i Art Rock Caffe.

Komentari su zatvoreni.