Take a fresh look at your lifestyle.

Načelnik Rep: Špekulacije su da će doći do spajanja uprava

Policija_nacelnik_Darko_Rep_Koprivnicko-krizevacka_zupanija_by_Marijan_SusenjKoprivničko-križevačka policija: Načelnik je najavio i da kreću u pilot-projekt novog ustroja i organizacije rada u nekim postajama. Cilj je smanjiti broj šefova

Načelnik koprivničko-križevačke policije Darko Rep jučer (u srijedu, 22.1.2014., op.ur.) je najavio da će se od 1. veljače provoditi pilot-projekt novog ustroja i organizacije rada u Policijskoj postaji Đurđevac i Križevci te Postaji prometne policije Koprivnica. Ciljevi su, otkrio je, povećati operativnu pokrivenost područja policijske postaje, omogućiti veću fleksibilnost u organizaciji policijskih poslova prema zahtjevima svake konkretne sredine, smanjiti administrativno opterećivanje, a povećati operativno angažiranje policijskih službenika te rad policijskih postaja učiniti efikasnijima i isplativijima uz smanjenje troškova koji nastaju funkcioniranjem policijske postaje.

Obrazložio je da to ne znači da će biti otkaza nego da će biti manje rukovoditelja, a više izvršitelja.
– Cilj je da ne bude netko sam sebi šef. Bilo je takvih pojedinaca – rekao je Rep.
Jedan od noviteta jest da će policijska postaja za rad sa strankama biti otvorena samo u jutarnjoj smjeni, od 7 do 15 sati, ali će se pozivom moći dobiti policijskog službenika u svako doba dana.

Rep je istaknuo da ovaj pilot projekt nije “zagrijavanje” za novi preustroj policijskih uprava u cijeloj zemlji. Kaže da takve informacije iz službenog Zagreba do njega nisu došle.
– Kome će nas pripojiti i hoće li nas uopće ikome pripojiti, to su sve špekulacije. Da imamo dobar kadrovski potencijal, imamo, ali o tome jesmo li spremni preuzeti vođenje nove regionalne policijske uprave, ako do toga dođe, svoje mišljenje prvo ću dati glavnom ravnatelju policije – istaknuo je Rep, izrazivši zadovoljstvo sigurnosnim stanjem u županiji.(VL)

1 komentar
  1. Puhač piše:

    od kud je ovaj frajer? Kak mu zgleda faca čini mi se da je neki solodrinker ili je kakav PTSP – ovac pa dere po antidepresivima

Komentari su zatvoreni.