Take a fresh look at your lifestyle.

Stožer civilne zaštite osigurao kontaktnu točku za sve upite vezane za koronavirus

Temeljem odluka Stožera Civilne zaštite Republike Hrvatske od  ponoći  su na cijelom teritoriju Hrvatske na snazi mjere u svrhu sprječavanja širenja zaraze novim koronavirusom u trajanju od 30 dana kojima se –  zabranjuju javna okupljanja i sportski događaji, obustavlja se rad u ugostiteljskim objektima i prodavaonicama osim prehrambenih i ljekarni, obustavlja se rad sportskih i rekreacijskih centara i obustavljaju se vjerska okupljanja, a na snazi je i privremena zabrana kretanja osoba preko graničnih prijelaza.

Odluke provode stožeri civilne zaštite jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave kroz aktivaciju operativnih snaga sustava civilne zaštite, a isti su dužni osigurati kontakt telefon i /ili e-mail za građane,  na koje će građani moći upućivati pitanja u vezi funkcioniranja rada i života u novonastalim okolnostima u njihovoj sredini te iste na adekvatan način prezentirati putem lokalnih medija ili drugog načina obavješćivanja.

Novootvoreni e-mail Stožera civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije  na koji se mogu postaviti sva pitanja vezana za koronavirus je upiti.korona@kckzz.hr.

Podsjećamo građane kako sve potrebne informacije mogu pratiti na službenim internet stranicama županijskih zdravstvenih ustanova te službenoj stranici Koprivničko-križevačke županije, a sve novosti mogu se pratiti i na službenoj stranici Vlade. Ravnateljstvo civilne zaštite uspostavilo je i telefonski broj 113 na koji se građani mogu obratiti za sve informacije po pitanju koronavirusa.

 

1 komentar
  1. Andelko Magic piše:

    113 nedostupan, 112 nedostupan, na mail upiti.korona@kckzz.hr nema odgovora, epidemiolog nedostupan, telefon zvoni niko se ne javlja tjedan dana. Na koji broj se nekoga moze dobiti?

Komentari su zatvoreni.