Take a fresh look at your lifestyle.

Zagreb je sljedeća stanica Wine EnoGASTRO VIP eventa- međunarodne konferencije vinskih, ugostiteljskih i gastro znalaca

U Zagrebu se sljedeći tjedan nastavlja serijal Wine EnoGASTRO Vip Event konferencija, šestu godinu u nizu. Nakon uspješnih pet godina organiziranih susreta na čelu s Dantesom Begićem i ove godine nastavljaju se eventi s ciljem da se pomogne turističkim djelatnicima da svoju uslugu i ponudu dignu na što viši nivo. Glavni cilj ove međunarodne konferencije je edukacija, podizanje kvalitete usluge i međusobno povezivanje proizvođača s ugostiteljsko-turističkim sektorom.

“Koncept organiziranja događaja naših evenata potpuno je drugačiji od ostalih sličnih događaja stoga volimo istaknuti da ne organiziramo niti sajam, niti festival, već da organiziramo: „Festival novih znanja, edukacije, usavršavanja, druženja i poslovnog povezivanja ugostitelja i proizvođača vina i raznih delicija i proizvoda”, poručili su organizatori.

Kako bi taj cilj ostvarili Wine EnoGASTRO Vip Event će i ove godine na pet lokacija okupiti vrhunske enologe, vinare, edukatore i vodeće lokalne proizvođače kako bi ih povezali s ugostiteljima, hotelijerima i turističkim djelatnicima. Šestu godinu za redom goste očekuju prezentacije odličnih govornika, sommeliera, chefova i ugostitelja.

Što se tiče eventa koji će se održati u Zagrebu, 24. ožujka, od poznatih imena svakako treba istaknuti govornike Miru Šemić, Marija Meštrovića, Renata Todesca, Manuelu Maras, Maria Majcena, Josipa Oriškovića, Tomislava Razumovića, Davida Hrkača, Zvonimira Pelka i mnoge druge. Uz chefove hotela domaćina (Westin), gostovat će i mnogobrojni restorani i njihovi chefovi.

Nakon Zagreba, isti će se eventi održati u Novigradu i Rijeci, a nema sumnje kako će i ove godine Wine EnoGASTRO Vip Eventu biti uspješni te da će doprinijeti poboljšanju znanja i kvalitete usluge i ponude našeg turističkog i ugostiteljskog sektora.


Komentari su zatvoreni.